#4

Jag jobbar som socialpedagog. Jag möter barn varje dag. Barn med olika förutsättningar och förmågor. Barn som lär mig oerhört mycket om mig själv. Varje dag. Tillsammans gör vi skillnad. Tillsammans tar vi oss över, under och runt olika hinder. Tillsammans klarar vi nästan allt.

Jag har skrivit om det här tidigare i bloggen. Om att jag så gärna vill hjälpa alla så mycket, att jag glömmer bort mig själv. Och faktum är, hur löjligt det kanske än verkar, jag får lite hjärtklappning och känner mig stressad av den här bilden.

Smycke från Smolk

Jag älskar smycket och jag älskar texten. Innebörden. Jag fällde flera tårar när jag öppnade mitt paket där i juni och åk 5, som gav mig gåvan, hade sådär mycket sommarspring och förväntan i kroppen. Men jag tog av mig det när jag blev sjuk och har inte satt på mig det än. Det kanske är för att jag inte riktigt känner att jag hinner med att göra så mycket skillnad på 50 %. Jag vet inte. Men det ligger i sin lilla påse i mitt badrumsskåp och väntar på att jag ska bli klokare och starkare. En vacker dag ska jag hänga det om min hals igen. Och när det är dags, då spelar nog sysselsättningsgraden inte så stor roll.

Kärlek // L

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *